Щорічна конференція дилерів АрмаТрак

21 січня 2019 року в турецькому місті Анталія відбулася щорічна конференція дилерів ArmaTrac, на якій біли присутні дилери понад 20 країн світу (Німеччина, Англія, Сербія, Хорватія, Україна, Литва, Латвія, ПАР, Угорщина і.т.д.).

Від України в конференції взяли участь представники ПП "МазурТехСервіс" - офіційного дилера Арматрак в Україні.

На конференції були підведені підсумки роботи компанії за 2018 рік та нагорождені найкращі дилери за результатами роботи.

 

За рік роботи ПП "МТС" в якості офіційного дилера ArmaTrac в Україні, наша компанія увійшла до 10-ки кращих дилерів АрмаТрак в світі, при тому, що торгівельна марка ArmaTrac є новою на українському ринку.

 

Досягнутий результат показує, що трактори Арматрак є цікавими для українських фермерів, садоводів та комунальних господарств. І це не дивно, адже трактори Арматрак мають гарну якість, технічні, паливні та економічні показники, а конкурентна ціна, серед тракторів даного сегменту - роблять ці трактори дуже привабливими.

 

Також на конференції були проголошені головні напрямки розвитку компанії на наступні роки, а саме:

  • підвищення якості продукції та задоволення потреб та вимог фермерів представлених країн
  • впровадження нових екологічних та іноваційних систем у виробництві тракторів
  • обмін досвідом між дилерами та адаптація тракторів до внутрішнього ринку кожного із них
  • представлення нових моделей більш потужних тракторів та тракторів для садівництва, комунального господарства та невеликих фермерських господарств.

 

Конкурентні переваги тракторів Арматрак, та амбітні плани компанії ArmaTrac вселяють оптимізм, щодо подальшого зростання українського ринку.