Щорічна конференція дилерів АрмаТрак

Нещодавно в м. Анталія (Турція) відбувся щорічний з’їзд дилерів ArmaTrac (дочірня компанія Erkunt A. S.), на який з’їхалися дилери з понад 30 країн світу. На конференції були підведені підсумки роботи компанії за 2019 рік та нагороджені найкращі дилери за результатами роботи. Не обійшлось і без ексклюзивного та офіційного представника ArmaTrac в Україні компанії ПП “МТС”, яка показала високі результати з продажу тракторів в Україні у 2019 році та посіла 7 місце серед більш ніж 30 країн-колег дилерів ArmaTrac.

 

Протягом двох днів конференції, було представлено багато цікавих новинок компанії ArmaTrac, яка оголосила про експансію в напрямку тракторів потужністю 120 – 150 к. с.. Компанія відразу ж представила модель тракторів 1254Lux (125 к. с.) мал.1, яку до речі ви могли бачити на виставці AGRITECHNICA (Німеччина), що відбувалася на протязі 10 – 16 Листопада 2019р. в м. Ганновер. Дана модель тракторів відразу ж привернула увагу українських фермерів-відвідувачів виставки та стенду  через свою надійну компоновку (двигун DEUTZ COMMONRAIL та трансмісія ZF) та нижчу ціну в порівнянні з конкурентами. Приватне підприємство “МТС” прийняло рішення представити дану модель для наших аграріїв на весняних роботах та виставці AGRO 2020 яка відбудеться 2-5 Червня на ВДНХ (м. Київ), тому будемо раді бачити Вас в числі відвідувачів на нашому стенді.

 

Наступною була представлена модель  ArmaTrac 1304 CRD4 POWERSHUTTLE (130 к. с.) мал.2, яка зазнала кардинальних змін в своєму дизайні, а також компоновці.

 

Дана модель в стандартній комплектації має електрогідравлічний реверс та трансмісію POWERSHIFT (32+32 передачі) виготовлену відомим корейським виробником трансмісій компанією TYM, та  обладнана двигуном DEUTZ COMMONRAIL (TIER 4 FINAL). Великою несподіванкою для наших фермерів буде новий дизайн кабіни, яка має додаткову шумоізоляцію, підвищений комфорт, а також чудову оглядовість для здійснення польових робіт.

 

Компанія ArmaTrac дуже полюбляє тримати інтригу, адже на попередній зустрічі було оголошено про виробництво нових тракторів, і тому наші представники з нетерпінням чекали чергової зустрічі, проте це було того варте, і ось зустрічайте нові трактори  ArmaTrac 254 (25 к. с.) та ArmaTrac 354 (35 к. с.), які ідеально підійдуть для невеликих землевласників та приватних господарств. Детальніше про них ви можете дізнатися в представників компанії ПП МТС”. А також в найблищому часі в Україні появиться грунтообробна техніка виробництва даної компанії, адже ми прагнемо щоб наший клієнт отримував весь максимально можливий ряд обладнання в одному місці.

 

Загалом всі були дуже задоволені новими розробками ArmaTrac, адже компанія не стоїть на місці і постійно покращує свій продукт для того щоб максимально задовольнити потреби споживачів. І саме це нам подобається в ній, і ось саме чому компанія МТС” вибрала даного виробника, як свого ключового партнера при тому, що в світі є безліч інших виробників тракторів.