Стенд ПП МТС на виставці "АГРО-2021"

Шановні друзі та партнери!

Запрошуємо відвідати наш стенд F09 (біля павільйону 10) на виставці АГРО 2021, яка відбудеться 8-11 червня 2021 р за адресою: НК "Експоцентр України" Україна, м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1.  На нашому стенді буде представлено широку лінійку тракторів ArmaTrac від 50 – 110 к.с., а також глибокорозпушувачів JYMPA, сівалки вже відомого в Україні бренду OZDUMAN та розкидачі мінеральних добрив Donder. Для більш детальної інформації з приводу придбання техніки звертайтеся до наших висококваліфікованих співробітників, які нададуть вам вичерпну інформацію щодо технічних характеристик представленої техніки, умов придбання та досвіду використання в українських умовах.

Запрошуємо до плідної співпраці.

Про виставку «АГРО-2021»

Виставка «АГРО-2021» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

 

Особлива увага приділяється: новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

 

Офіційний сайт виставки "Агро-2021"

Про виставку «АГРО-2021»

До відкриття виставки Агро-2021 лишились лічені години