ПП "МТС" на виставці «Зернові технології 2019»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас відвідати стенд ПП "МТС" на дев`ятій міжнародній виставці інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології 2019», яка відбудеться 19-21 лютого 2019 року у Міжнародному Виставковковому Центрі (МВЦ), Київ, Броварський пр-т, 15, Станція метро «Лівобережна»

На виставці будуть представлені трактори компанії ArmaTrac, розкидачі добрив Donder та сівалки Ozduman, а також інша техніка та рішення для збільшення врожаїв, зменшення паливних і часових витрат, та покращення ефективності інвестицій в сільське господарство України.

Буде можливість вивчити успішний досвід фермерів в використанні турецької техніки на українських полях, отримати розширену інформацію від офіційного дилера Арматрак, Дондер, Оздуман, Джимпа ПП "МТС", та власноруч оцінити якість та ефективність представленої техніки.

 

ПП "МТС" на виставці «Зернові технології 2019»'

Будемо раді відповісти на всі ваші запитання та надати всю необхідну інформацію для правильного прийняття рішення, щодо застосування представленої техніки в вашому господарстві.

 

Для економії вашого часу при відвідуванні виставки скористайтесь сервісом замовлення безкоштовного персонального запрошення на офіційному сайті виставки